Een gezellig restaurant met een gastronomische en genereuze keuken

Previous
Next

Ons restaurant

Bar à Bout
des charmilles

De naam, de Bar à Bout des Charmilles, ontleent het aan de inwoners van de twee naburige dorpen, Barras van Ovifat en Bouts d’Fagnes van Sourbrodt. Een knipoog naar de directe omgeving van het restaurant die de toon zet voor wat we op de menukaart zullen vinden. Want bij Bar à Bout des Charmilles is alles, of bijna alles, huisgemaakt en wordt er gebruik gemaakt van lokale producten.

Het menu verandert ook met de seizoenen, afhankelijk van wat de natuur te bieden heeft. Onze filosofie is hetzelfde voor drankjes. Op enkele alcoholische dranken na omvat ons aanbod geen producten die door multinationals worden verkocht. Wij werken samen met Belgische ambachtelijke producenten, zowel voor bier als frisdrank.

Kortom, met de Bar à Bout des Charmilles hebben we geprobeerd een brasserie naar ons imago te creëren en een ereplaats te geven aan kleine producenten die liefde hebben voor hun product.

Onze seizoensmenu

Een tafel boeken

Ons restaurant verwelkomt u van donderdag tot en met zondag voor lunch en diner. In de onderstaande interface vindt u alle informatie voor het boeken. Mocht u vragen hebben, dan staan ​​wij uiteraard telefonisch voor u klaar.

Voor alle reserveringsaanvragen voor een groep van meer dan 18 personen of voor een reservering na 20.00 uur kunt u uw aanvraag per e-mail versturen: hello@domaine-charmilles.be

Openingstijden

Restaurant

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

12:00 - 20:30

Vrijdag

12:00 - 20:30

Zaterdag

12:00 - 20:30

Zondag

12:00 - 20:30