JUNI, JULI en AUGUSTUS MENU

Hongerig?

Snacken

Worst om te snijden

8 €

Charcuterie - kaasplankje

17 €
(1,2,6,8)

Aperitiefplankje

15 €
Worst, kazen, olijven, huisgemaakte kroketten (1,2,3,5,6,8,10,11)

Croque-monsieur van de Venen

14 €
Gegrilde toast met ham en lokale kaas (1,2,3,5,8,11)

Soep van het moment

7 €
(1,2,10,11)

Van start gaan...

Onze starters

Previous
Next

Groenten uit de “Tuin” in tempura

9,5 €
knoflook- en kruidenroomkaassaus (1-2-11)

Mini kipspiesjes met Garam Masala

11 €
yoghurtsaus (2-5-7-8-11)

Bouillabaisse-kroketten

12 €
rouillesaus (1-2-3-10-11-12-13)

Fagnou-kaas geroosterd met wilde venkel

20 €
delen (1-2-8-10-11)

Soep van het moment

7 €
(1,2,10,11)

100% zelfgemaakt

Onze gerechten

Tartaar van Ondenvalforel

24 €
aardappel-, artisjok-, sinaasappel- en venkelsalade (5-8-10-12)

Gegrilde Eifel Ribeye Steak

29,5 €
bearnaisesaus, friet, salade (2-8-11)

Fagnou-kaas geroosterd met wilde venkel

24 €
salade et charcuterie (1-2-8-10-11)

Fusilli met gekonfijte groenten

18,5 €
courgettekaviaar, parmezaan, basilicum en coppa chiffonade (1-2-7)

Rundvleesburger

18,5 €
Andalusische saus, paprika, mozzarella, rucola (1-2-8-11)

Gehaktballetjes op Luikse wijze - 2 stuks / 1 stuk

16 € / 13€
Handgesneden friet, huisgemaakte mayonaise en salade (1,2,3,4,8,11)

Salade van geitenkaas

15 €
Spek, appel, noten (1,2,3,6,8,10,11)
Previous
Next

Tea-room

Onze desserts

Rabarbertaart, aardbeienijs

8,5 €
(1,2,3)

Panna cotta met “paardenbloemhoning”

8,5 €
coulis van rode vruchten (2)

Sabayon

8,5 €
(3,10)

Cramique in wentelteefjes, vanille-ijs

8 €
(1,2,3)
Previous
Next
Previous
Next

Ambachtelijk ijs

3 bollen en slagroom

Dame blanche

7,5 €
(2,3)

Dame noire

7,5 €
(2,3)

Ijskoffie

7,5 €
(2,3)

Choc & nuts

8 €
(2,3,6)

Brésilienne

8 €
(2,3,6)

De pannenkoeken

Suiker of bruine suiker

5 €
(1,2,3)

Chocolade

6 €
(1,2,3)

Sibérienne

7,5 €
(1,2,3)

Toeslag

1 €

LIJST VAN ALLERGENEN

1. Gluten
2. Melk
3. Eieren
4. Pinda’s
5. Soja
6. Noten
7.Sesam

8. Mosterd
9. Wolvin
10. Sulfieten
11. Selderij
12. Vis
13. Schelpdieren
14. Weekdieren